veelgestelde vragen

UMA beantwoord graag je vragen. Hieronder vind je de meestgestelde. Staat je vraag er niet bij?
Neem dan contact op via het contactformulier.

Bij UMA Clinic willen we iedereen helpen om er zo uit te zien zoals je je wilt voelen. Hoewel we niet kunnen garanderen dat we een eerdere behandeling ongedaan kunnen maken, bieden we wel een uitgebreid consult aan om alle beschikbare methoden en opties voor correcties met je te bespreken. Ons doel is om jou de best mogelijke zorg en informatie te bieden, zodat je een weloverwogen beslissingen kunt nemen. Het consult is volledig kosteloos en vrijblijvend.

We doen ons best om de behandeling zo aangenaam mogelijk voor je te maken. We werken dan ook met de beste producten en de dunste naalden. Indien gewenst kan er voorafgaand aan de behandeling gebruik worden gemaakt van verdoving om ongemak te minimaliseren. Doorgaans wordt een behandeling van ‘irritant’ tot ‘lichtelijk pijnlijk’ ervaren.

Voorafgaand aan een behandeling wordt altijd een consultgesprek gehouden. Dit is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens het consult worden je wensen en verwachtingen besproken en geven we uitleg over de behandelmogelijkheden en bijbehorende prijsopgaven. Daarnaast wordt je medische voorgeschiedenis doorgesproken om eventuele risico’s tijdig in beeld te krijgen. Bij UMA Clinic is er altijd ruimte voor vragen en je bent na een consult nooit tot een behandeling verplicht.

Net als bij elke behandeling zijn er ook aan cosmetische behandelingen risico’s verbonden. Deze zijn echter zeer klein. De artsen van UMA Clinic zijn zeer deskundig en gespecialiseerd in het voorkomen van complicaties. We zullen je voorafgaand aan een behandeling altijd informeren over de eventuele risico’s, bijwerkingen en de nodige nazorginstructies. Bij UMA Clinic werken we uitsluitend met veilige en niet-permanente middelen.

Na een behandeling kan de huid soms rood of iets gezwollen zijn, wat doorgaans binnen 48 uur wegtrekt. Ook kan er een bij een dunne huid een blauwe plek ontstaan. Door het werken met dunne stompe naalden (canules) treedt dit minder vaak op.

De eerste dagen na een behandeling kan je beter niet naar een zonnebank, schoonheidsspecialiste of sauna gaan. De eerste 14 dagen na een injectable behandeling kan je een gezichtsmassage beter vermijden. Smeer de huid daarnaast in met sunblock bij blootstelling aan veel zon.

we’d love to get in touch

"*" indicates required fields