Lauren van Frankenhuijsen

Consulent

Lauren is een consulent met een levendige persoonlijkheid, die bekend staat om haar spontaniteit, openhartigheid en eerlijkheid. Naast het verstrekken van informatie, stelt ze mensen op hun gemak, zelfs bij het bespreken van serieuze onderwerpen. Met een vleugje humor weet ze moeilijke gesprekken lichter te maken en creëert ze een positieve sfeer. Lauren is er altijd om een luisterend oor te bieden en te helpen waar nodig.

“Als cosmetisch consulent luister ik naar de wensen van mijn cliënten en werken we samen toe naar het accentueren van de natuurlijke schoonheid.”

– Lauren van Frankenhuijsen

Merel de Vries

Consulent

Merel is een toegewijde consulent met een natuurlijke passie voor schoonheid, cosmetische zorg en algemeen welzijn. Met een achtergrond in huidtherapie en ervaring bij PVH Europe, brengt ze een schat aan kennis mee.

Merel helpt cliënten bij het uitstippelen van hun behandeltrajecten en zorgt ervoor dat ze zich comfortabel voelen tijdens hun bezoeken. Met haar expertise en empathie helpt ze cliënten om geïnformeerde beslissingen te nemen en uitstekende resultaten te behalen.

“Mijn missie is om mijn cliënten te begeleiden naar een plek waar ze zich niet alleen mooi voelen, maar ook volledig in hun kracht staan.”

– Merel de Vries