Jani van Loghem

Medisch directeur, Cosmetisch arts KNMG

Dr. Jani van Loghem is oprichter van UMA Institute, medisch directeur van UMA Clinic en voormalig vicevoorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Jani is de opsteller van het curriculum waarmee het vakgebied cosmetisch geneeskunde in 2019 als nieuw officieel medisch specialisme is erkend. Hij is een zeer ervaren cosmetisch arts die uiterst precies te werk gaat. Jani heeft zich gespecialiseerd in minimaal-invasieve cosmetische behandelingen zoals injectables, liposuctie, lasers en chemische peelings en traint collega-artsen in injectietechnieken. Hij ontvangt specialisten van over de hele wereld in Amsterdam voor trainingen en demonstraties. Daarnaast geeft hij lezingen op internationale congressen en reist hij de wereld rond om zijn kennis als Global Key Opinion Leader te delen.

 

“Een subtiele aanpassing kan een groot verschil maken in hoe iemand zich voelt over zichzelf. Mijn doel als cosmetisch arts is om natuurlijke resultaten te bereiken die het zelfvertrouwen van mijn cliënten vergroten.”

– Dr. Jani van Loghem

Job Thuis

Chef de clinique, Cosmetisch arts KNMG

Job werkte na zijn opleiding tot arts eerst op de afdeling algemene chirurgie van het Amstelland Ziekenhuis. Daarna is hij door Jani opgeleid tot cosmetisch arts en werd hij de eerste arts die in het nieuwe medische profielspecialisme cosmetische geneeskunde is afgestudeerd. Job heeft als Chef de Clinique de dagelijkse leiding over UMA Clinic en heeft daarnaast bijgedragen aan verschillende onderzoeksprojecten en publicaties. Als Global Key Opinion Leader in de cosmetische geneeskunde geeft hij lezingen in landen over de hele wereld en staat hij bekend om zijn charisma. Job is een zeer bekwame en ervaren cosmetisch arts. Zijn patiënten vinden hem attent, zorgvuldig en professioneel. Job heeft aan een half woord genoeg, pikt de wensen van cliënten razendsnel op en behandelt met nauwkeurige hand.

 

“Als cosmetisch arts geloof ik in het vergroten van zelfvertrouwen door subtiele verbeteringen. Mijn doel is om natuurlijke resultaten te creëren, die de unieke schoonheid van elke individuele cliënt benadrukken.”

–  Job Thuis

Jantien Pesik

Cosmetisch arts

Jantien studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Leiden en behaalde in 2019 cum laude haar Master of Science diploma.
Ze heeft ruime werkervaring opgedaan bij de algemene- en de plastische & reconstructieve chirurgie, om vervolgens zich definitief te specialiseren als cosmetisch arts KNMG, gezien haar liefde voor de esthetiek.
Met minimaal invasieve behandelingen een positieve invloed kunnen uitoefenen op hoe iemand zich voelt, vindt zij bijzonder en uniek aan dit vak. Jantien is dan ook vastberaden om het taboe dat tot op heden nog heerst over cosmetische behandelingen te doorbreken.
Haar benadering kenmerkt zich door aandacht voor ieders unieke persoonlijkheid, met daarbij oog voor detail en zorgvuldigheid.
Zij vindt het belangrijk dat cliënten zich volledig comfortabel en op hun gemak voelen tijdens een consult en behandeling.
Kortom, een toegewijde en betrokken arts.

 

“Schoonheid zit hem in uitstraling. Door met kleine en subtiele aanvullingen de zelfverzekerdheid van cliënten te vergroten en daardoor bij te kunnen dragen aan het gevoel van ‘happiness’, maakt de cosmetische geneeskunde naar mijn idee zo waardevol.”

– Jantien Pesik

Aarent Brand

Cosmetisch arts KNMG,

Tijdens zijn opleiding tot arts aan de Universiteit Maastricht deed Aarent onderzoek naar liposculptuurbehandelingen na borstreconstructies. Na zijn studie deed hij chirurgische ervaring op in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond. In zijn promotieonderzoek aan het UMC Utrecht doet hij onderzoek naar de effectiviteit van bloedverdunners bij atherosclerose (aderverkalking). Aarent richt zich bij UMA Clinic op cosmetische injectable behandelingen van het gezicht en lichaam. Daarnaast is hij betrokken bij de opleiding van cosmetisch artsen in UMA Academy en het uitvoeren van onderzoek naar nieuwe cosmetische technieken en protocollen in UMA Research. Aarent heeft oog voor detail en werkt secuur. Cliënten van Aarent zijn niet alleen heel tevreden over de resultaten van zijn behandelingen, maar ook over zijn zorgvuldige uitleg en de ontspannen sfeer tijdens hun bezoek aan de kliniek.

Aarent is bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

 

“Kleine ingrepen kunnen het zelfbeeld van mensen transformeren en hun innerlijke schoonheid naar voren brengen. Als cosmetisch arts is het mijn passie om deze transformatie te faciliteren en mijn cliënten te helpen zich zelfverzekerd te voelen.”

– Aarent Brand

Polina Holovina

Cosmetisch arts

Polina heeft haar opleiding afgerond aan de Kharkiv National Medical University in 2015, gevolgd door een postdoctorale studie in anesthesiologie van 2015-2017, waarna ze ervaring heeft opgedaan op de Intensive Care. In 2019 behaalde ze haar certificering in dermatologie. Ze heeft eerst praktijkervaring opgedaan in Kharkiv en is later verhuisd naar The Beauty Clinic in Kiev.

In februari 2022 kwam ze naar Nederland vanwege de situatie in haar thuisland. Polina waardeert de creatieve sfeer in Amsterdam en geniet van de vrijheid om zichzelf uit te drukken. Dit is precies haar motivatie bij het behandelen van patiënten: hen helpen zichzelf uit te drukken zoals ze werkelijk zijn.

“As a cosmetic physician with a passion for my profession, my mission is to help my clients feel beautiful, confident, and happy in their own skin.”

– Polina Holovina

Katia Borzenko

Cosmetisch gynaecologe

Katia is opgegroeid en opgeleid in Oekraïne. Ze is begin 2022 naar Nederland gekomen. Sindsdien is ze werkzaam bij UMA Clinic. Het is haar missie om vrouwen de beste versie van zichzelf te laten zijn.

Dit doet ze door het bieden van verschillende cosmetische en niet-chirurgische behandelingen die intieme delen van vrouwen zichtbaar en onzichtbaar verbeteren.

De zorg van Katia gaat verder dan esthetiek alleen. Ze begrijpt het belang van holistische gynaecologische gezondheid en biedt consultaties, behandelingen voor verschillende gynaecologische aandoeningen, preventieve onderzoeken en gynaecologische uitstrijkjes.

Notitie: Katia spreekt Engels, Oekraïens en Russisch

“I aim to empower women through care, understanding, and education, guiding them on their unique journey to health and well-being.”

– Katia Borzenko