let’s talk
grove poriën

De huid is ons grootste orgaan. Niet zo gek dus dat het een aanzienlijke invloed uitoefent op het leven van mensen. Behandelingen voor een oneffen huidstructuur, een doffe, vette of grauwe teint en verkleuringen optimaliseren het herstellend vermogen van de huid. Daarnaast pakken ze ook grove poriën aan, met als doel een gladdere en meer verfijnde huidstructuur.

Benieuwd wat we kunnen betekenen?

behandelingen

microneedling

Tijdens een microneedling behandeling glijden er hele kleine, vibrerende naaldjes over de huid die de fibroblasten stimuleren om meer collageen aan te gaan maken. Deze behandeling helpt de huid te herstructureren, waardoor oneffenheden vervagen. Het resultaat: een verbeterde huidstructuur en een egale, stralende teint. SkinPen microneedling is FDA-goedgekeurd.

CO2 laser

Door het sterk gebundelde licht van een fractionele CO2 laser worden honderden microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt, waardoor het regeneratieproces van de huid een enorme boost krijgt. Bovendien veroorzaakt het laserlicht warmte in de huid. Dat stimuleert de fibroblasten om meer collageen en elastine te gaan produceren. Het resultaat: de teint verbetert, grove poriën verminderen en de huid wordt steviger en elastischer.

microdermabrasie

Microdermabrasie is een exfoliërende behandeling. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid aangespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en beschadigen de huid niet. Het resultaat: de teint verbetert, de poriën worden kleiner en de regeneratie van de huid wordt gestimuleerd.

fruitzuurpeelings

Bij fruitzuurpeelings worden op de huid verschillende zuren aangebracht, die de dode huidcellen losweken. Dat zorgt voor een frisse teint en een verbeterde huidstructuur.

TCA peeling

De TCA peeling zorgt voor een nieuwe, egale huidlaag. Bij deze peeling wordt TCA vloeistof op de huid aangebracht die de celdeling doet versnellen. De opperhuid vernieuwt zich daardoor in verhoogd tempo.

face to face is
always better

Benieuwd hoe een kleine behandeling je veel kan brengen? Tijdens een consult nemen onze specialisten je graag mee in alle opties die aansluiten op je wensen. Zo beslis je weloverwogen.