Jantien Pesik

Cosmetisch arts

Jantien studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Leiden en behaalde in 2019 cum laude haar Master of Science diploma.
Ze heeft ruime werkervaring opgedaan bij de algemene- en de plastische & reconstructieve chirurgie, om vervolgens zich definitief te specialiseren als cosmetisch arts KNMG, gezien haar liefde voor de esthetiek.
Met minimaal invasieve behandelingen een positieve invloed kunnen uitoefenen op hoe iemand zich voelt, vindt zij bijzonder en uniek aan dit vak. Jantien is dan ook vastberaden om het taboe dat tot op heden nog heerst over cosmetische behandelingen te doorbreken.
Haar benadering kenmerkt zich door aandacht voor ieders unieke persoonlijkheid, met daarbij oog voor detail en zorgvuldigheid.
Zij vindt het belangrijk dat cliënten zich volledig comfortabel en op hun gemak voelen tijdens een consult en behandeling.
Kortom, een toegewijde en betrokken arts.

 

“Schoonheid zit hem in uitstraling. Door met kleine en subtiele aanvullingen de zelfverzekerdheid van cliënten te vergroten en daardoor bij te kunnen dragen aan het gevoel van ‘happiness’, maakt de cosmetische geneeskunde naar mijn idee zo waardevol.”

– Jantien Pesik