let’s talk
fillers

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met volumeverlies in het gezicht. De huid wordt dunner, de rondingen van de wangen verdwijnen, het gezicht wordt vaak wat smaller en de kaaklijn wordt minder strak. Ook ontstaan er op bepaalde plekken schaduwen in het gezicht (zoals onder de ogen of onder de jukbeenderen) en dat kan een vermoeide, lusteloze uitstraling geven. Onze artsen zijn specialisten op het gebied van fillers. Door op strategische plekken verschillende soorten fillers te plaatsen, worden er natuurlijk ogende resultaten behaald.

Benieuwd wat we kunnen betekenen?

behandelingen

lip flip

Tijdens een lip flip-behandeling wordt er een kleine dosis botulinetoxine geïnjecteerd in de spieren van de bovenlip, waardoor ze ontspannen. Hierdoor krult de bovenlip iets omhoog, waardoor de lippen voller lijken: een uitstekende optie voor wie op zoek is naar een subtiele lipvergroting – zonder fillers.

fillers

De keuze voor een bepaalde filler hangt onder meer af van de plek waar meer volume gecreëerd moet worden, de leeftijd en de vorm van het gezicht.

Fillers worden ingebracht met dunne naaldjes of een canule. Die keuze hangt af van het te behandelen gebied, de soort filler en de eigenschappen van de huid. Als het nodig is, wordt er gebruikgemaakt van een verdovende crème of een verdovende injectie. Meestal is een verdoving niet nodig omdat de naaldjes en canules die gebruikt worden heel dun zijn.

hyaluronzuurfillers

Hyaluronzuurfillers kunnen dun of dik van samenstelling zijn. De dunne soort is geschikt om fijne rimpeltjes op te vullen, terwijl het dikkere hyaluronzuur wordt gebruikt om een groter gebied meer volume te geven. Hoe dieper deze filler wordt geïnjecteerd, hoe beter en hoe langduriger het resultaat. Hyaluronzuur zorgt er bovendien voor dat de huid beter vocht vasthoudt.

hyaluronzuurfillers verwijderen

Wij behandelen ook mensen die ontevreden zijn over het resultaat van een in een andere kliniek ingebrachte hyaluronzuurfiller. Bijvoorbeeld als de lippen onnatuurlijk veel volume hebben. Met een speciale techniek lossen wij een bepaalde hoeveelheid van de hyaluronzuurfiller op, waardoor het gewenste volume ontstaat.

Radiesse™

Met Radiesse™-injectables krijgt de huid direct meer volume. Bovendien bevat deze filler calcium-microsferen die de natuurlijke collageenproductie stimuleren. De huid wordt daarmee in de loop der tijd op een natuurlijke manier steeds steviger, voller en elastischer.

liquid facelift

Om het volume van de huid te herstellen worden er bij een liquid facelift op strategische plekken verschillende soorten fillers ingebracht. Dankzij het toegenomen volume wordt de huid strakker en gladder. Met een liquid facelift kan een groter gebied – zoals de wangen – worden gelift.

lipofilling

De lipofilling-behandeling is er ook om een groter gebied meer volume te geven. Eerst wordt met een liposuctie elders op het lichaam vetweefsel verwijderd – bijvoorbeeld van de billen. Dit vetweefsel wordt vervolgens als filler gebruikt. Omdat eigen lichaamsvet niet snel wordt afgebroken, is het resultaat langduriger dan dat van behandelingen met niet–lichaamseigen stoffen.

face to face is
always better

Benieuwd hoe een kleine behandeling je veel kan brengen? Tijdens een consult nemen onze specialisten je graag mee in alle opties die aansluiten op je wensen. Zo beslis je weloverwogen.