You’re in the best possible hands

Totale transparantie vinden wij belangrijk. Samen met consulentes Merel en Lauren verken je daarom welke behandelingen het beste voor jou zijn. De specialisten van UMA kijken verder dan de buitenkant.

look and live how
you want to

Omarm de beste versie van jezelf. Stap in de wereld van UMA, waar jouw schoonheid centraal staat. Ontdek hoe onze cosmetische behandelingen jou kunnen helpen.

wrinkles & lines

Ouder worden is onvermijdelijk, maar gelukkig hebben we invloed op hoe we ouder worden. Met de nieuwste technieken en behandelingen vertragen we het verouderingsproces en accentueren we jouw natuurlijke schoonheid. Zo krijg jij nét dat beetje extra.

bekijk

lift & volume

Op den duur gaat de huid tekenen van veroudering vertonen, zichtbaar in de vorm van lijntjes, rimpels en volumeverlies. Door gericht contouren te herstellen, ontstaat er een frissere uitstraling. Bovendien kan, om het gezicht beter in balans te brengen, extra volume worden toegevoegd.

bekijk

skin improvement

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en verdient de juiste aandacht. Na een grondige analyse kunnen wij er, met verschillende behandelingen, voor zorgen dat de huid van je hals en decolleté gladder, strakker en veerkrachtiger wordt. Onze treatments zijn ontworpen om je huid te versterken en te ondersteunen, ongeacht je leeftijd.

bekijk

we nemen je
mee van a tot z

Samen met consulentes Merel en Lauren verken je daarom welke behandelingen het beste voor jou zijn.

  • Je consult vindt digitaal dan wel in onze kliniek plaats — de keuze is aan jou!
  • Je bespreekt wat je stoort en wat je anders wilt zien
  • Je kijkt samen naar de meest geschikte technieken en wat daarbij komt kijken
  • Je kan nu — of op een later moment — met een goed beeld van het traject een besluit maken waar je 100% achter staat

what other
people say

00:00:57

Ping

00:00:53

Amarante

00:01:00

Marion

00:00:48

Nick

veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op. We helpen je graag verder.

Bij UMA Clinic willen we iedereen helpen om er zo uit te zien zoals je je wilt voelen. Hoewel we niet kunnen garanderen dat we een eerdere behandeling ongedaan kunnen maken, bieden we wel een uitgebreid consult aan om alle beschikbare methoden en opties voor correcties met je te bespreken. Ons doel is om jou de best mogelijke zorg en informatie te bieden, zodat je een weloverwogen beslissingen kunt nemen. Het consult is volledig kosteloos en vrijblijvend.

We doen ons best om de behandeling zo aangenaam mogelijk voor je te maken. We werken dan ook met de beste producten en de dunste naalden. Indien gewenst kan er voorafgaand aan de behandeling gebruik worden gemaakt van verdoving om ongemak te minimaliseren. Doorgaans wordt een behandeling van ‘irritant’ tot ‘lichtelijk pijnlijk’ ervaren.

Voorafgaand aan een behandeling wordt altijd een consultgesprek gehouden. Dit is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens het consult worden je wensen en verwachtingen besproken en geven we uitleg over de behandelmogelijkheden en bijbehorende prijsopgaven. Daarnaast wordt je medische voorgeschiedenis doorgesproken om eventuele risico’s tijdig in beeld te krijgen. Bij UMA Clinic is er altijd ruimte voor vragen en je bent na een consult nooit tot een behandeling verplicht.

Net als bij elke behandeling zijn er ook aan cosmetische behandelingen risico’s verbonden. Deze zijn echter zeer klein. De artsen bij UMA Clinic zijn zeer deskundig en gespecialiseerd in het voorkomen van complicaties. We zullen je voorafgaand aan een behandeling altijd informeren over de eventuele risico’s, bijwerkingen en de nodige nazorginstructies. Bij UMA Clinic werken we uitsluitend met veilige en niet-permanente middelen.

Na een behandeling kan de huid soms rood of iets gezwollen zijn, wat doorgaans binnen 48 uur wegtrekt. Ook kan er een bij een dunne huid een blauwe plek ontstaan. Door het werken met dunne stompe naalden (canules) treedt dit minder vaak op.

De eerste dagen na een behandeling kan je beter niet naar een zonnebank, schoonheidsspecialiste of sauna gaan. De eerste 14 dagen na een injectable behandeling kan je een gezichtsmassage beter vermijden. Smeer de huid daarnaast in met sunblock bij blootstelling aan veel zon.

make an appointment

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Tijdens een consult nemen onze specialisten je graag mee in alle opties die aansluiten op je wensen, waaronder injectables, huidtherapie, en chirurgische ingrepen. Zo beslis je weloverwogen.

"*" indicates required fields