let’s talk
private area

Het kan heel vervelend zijn als je onzeker bent over je intieme zone. Het is immers een lastig te bespreken onderwerp, maar laten we wel wezen: seksualiteit is een belangrijk onderdeel van je leven en (meestal) relaties. Het hoort je een fijn gevoel te geven. En als je jezelf seksueel aantrekkelijk vindt, is dat van grote invloed op hoe je in het leven staat.

Benieuwd wat we kunnen betekenen?

behandelingen

femilift

Femilift is een speciaal ontwikkelde laserbehandeling voor vaginaverjonging en vaginaverstrakking. De Femilift laser raakt de dieper liggende huidlagen waar de hitte de cellen licht irriteert. Die irritatie stimuleert ze om meer collageen, elastine en gezond weefsel aan te maken. Er zijn ongeveer 3 behandelingen nodig tot het ideale resultaat bereikt is.

CO2 laser

Ook met onze CO2 laser wordt het toplaagje van de huid verwijderd. Dit stimuleert de huidregeneratie, waardoor de huid beter van kwaliteit wordt.

TCA peeling

Een TCA peeling is een oppervlakkige tot middeldiepe chemische peeling, gebaseerd op trichloorazijnzuur. Dit stofje verwijdert het bovenste laagje van de huid, zodat er een nieuwe huidlaag tevoorschijn komt die minder pigment bevat en daardoor minder donker van kleur is.

fillers

Om volumeverlies rond de vagina te corrigeren of de penis te verdikken, kunnen we gebruik maken van diverse soorten fillers die met een injectienaald of canule (heel dun buisje) onder de huid worden aangebracht. Hyaluronzuurfillers geven niet alleen meer volume, ze zorgen er ook voor dat de huid meer vocht vasthoudt, waardoor fijne lijntjes verdwijnen en het volume minder snel afneemt.

Radiesse™

Met Radiesse™-injecties geven we de huid direct meer volume. Bovendien stimuleert de geïnjecteerde gel met calcium-microsferen de collageenproductie, zodat ook de huidkwaliteit verbetert.

chirurgische correcties

Tijdens een schaamlipcorrectie (ook wel labia-correctie genoemd) worden de binnenste schaamlippen operatief verkleind zodat ze binnen de buitenste schaamlippen vallen en hierdoor beter beschermd zijn.

lipofilling

Bij lipofilling wordt het eigen vetweefsel gebruikt als vulmiddel. Eerst moet dan dit vetweefsel elders op het lichaam worden verwijderd met een liposuctie. Lipofilling heeft als voordeel dat het resultaat langer behouden blijft dan dat van andere fillers. Notitie: deze behandeling kan niet worden toegepast om de penis te verdikken. Bij een penisverdikking wordt er gebruik gemaakt van fillers.

face to face is
always better

Benieuwd hoe een kleine behandeling je veel kan brengen? Tijdens een consult nemen onze specialisten je graag mee in alle opties die aansluiten op je wensen. Zo beslis je weloverwogen.