let’s talk
skin improvement

Iedere dag wordt de huid blootgesteld aan allerlei externe factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uitlaatgassen. Daarnaast neemt na het 25ste levensjaar de collageenproductie in het lichaam langzaam af, waardoor de huid fijne lijntjes begint te vertonen en er volumeverlies plaatsvindt. Ook wordt de zonneschade die de huid vroeger heeft opgelopen, langzaamaan zichtbaar. Wij bieden verschillende niet-ingrijpende behandelingen die de huid een oppepper geven en de aanmaak van collageen stimuleren.

Benieuwd wat we kunnen betekenen?

behandelingen

skinboosters

Soms heeft de huid alleen behoefte aan extra vocht. In dat geval raden we vaak een behandeling met Profhilo™ of Belotero Revive™ aan. Deze skinboosters hydrateren en voeden de huid intens. Daardoor gaat de vochtarme huid weer stralen.

Radiesse™ Hyper-Diluted

Radiesse™ HD is verdund met steriele zoutoplossing. Wanneer deze mix wordt geïnjecteerd in gebieden waar collageen verloren is gegaan, stimuleert het het lichaam om nieuw collageen te produceren. Dit resulteert in een verjongende behandeling die zorgt voor een zichtbaar gladde, stevige, fris uitziende huid.

face to face is
always better

Benieuwd hoe een kleine behandeling je veel kan brengen? Tijdens een consult nemen onze specialisten je graag mee in alle opties die aansluiten op je wensen. Zo beslis je weloverwogen.