let’s talk
wrinkles
& lines

Huidveroudering wordt onder andere gekenmerkt door fijne lijntjes, rimpels en verlies van elasticiteit. Fijne lijntjes verschijnen het eerst, meestal daar waar de huid veel in beweging is, zoals rond de ogen en de mond. Op een gegeven moment veranderen die fijne lijntjes in diepere rimpels.

Je gezicht is meestal het eerste wat een ander van je ziet en daarom wil je de huid hier graag stevig en stralend houden. We bieden verschillende geavanceerde behandelingen en technieken die precies dát voor je kunnen bereiken.

Benieuwd wat we kunnen betekenen?

behandelingen

spierontspanners

Met botulinetoxine (vaak aangeduid met Botox™, of Bocouture™) kunnen expressierimpels, zoals kraaienpootjes en fronsrimpels, op een simpele, snelle en effectieve manier worden aangepakt. De werkzame stof die wordt geïnjecteerd legt de spiertjes in een bepaald gebied tijdelijk stil. De huid wordt hier nu niet meer regelmatig gevouwen en kan zo herstellen. Rimpels vervagen en je blik wordt zachter en ontspannen.

hyaluronzuurfillers

Hyaluronzuurfillers zijn heel geschikt om fijne rimpeltjes tot diepere plooien op te vullen, maar ook om een groter gebied zichtbaar meer volume te geven. Hyaluronzuur zorgt er daarnaast voor dat de huid meer vocht gaat vasthouden, wat de elasticiteit ten goede komt. Ook dat leidt tot zichtbaar minder rimpels.

Radiesse™

Ook na Radiesse™-injecties krijgt de huid direct meer volume waardoor rimpeltjes vervagen. Bovendien bevat deze filler calcium-microsferen die de natuurlijke collageenproductie stimuleren. De huid wordt daardoor steviger en elastischer. Dankzij een natuurlijke lift vervagen de rimpels.

lipofilling

Om een nog groter gebied volume te geven of erg diepe lijnen in het gezicht op te vullen, is er de lipofilling-behandeling. Daarbij wordt elders uit het lichaam met een liposuctie vetweefsel verwijderd – bijvoorbeeld van de buik of knieën. Dit vetweefsel wordt vervolgens als filler gebruikt. De resultaten van een behandeling met vetweefsel gaan langer mee dan die van andere behandelingen.

Ultherapy™

De geluidsgolven die de huid ingestuurd worden tijdens een Ultherapy™-behandeling, verhitten de diepere huidlagen en stimuleren zo de aanmaak van nieuwe collagene en elastine vezels. De huid wordt gelift zonder dat er een injectienaald of chirurgisch mes aan te pas komt. Ultherapy™ geeft na 3 à 4 maanden een optimaal eindresultaat: de huid is zichtbaar steviger en heeft minder rimpels.

CO2 laser

Met de fractionele CO2 laser wordt tijdens een laser resurfacing-behandeling het toplaagje van de huid verwijderd, zodat de nieuwe, nog gladde huid die eronder ligt zichtbaar wordt. Omdat de huid door het laserlicht in eerste instantie wordt beschadigd, wordt het regeneratieproces gestimuleerd. De huid wordt steviger en veerkrachtiger én de huidstructuur verbetert.

face to face is
always better

Benieuwd hoe een kleine behandeling je veel kan brengen? Tijdens een consult nemen onze specialisten je graag mee in alle opties die aansluiten op je wensen. Zo beslis je weloverwogen.