let’s talk
IV therapy

Je wilt je graag fit voelen, bruisen van energie en er stralend uitzien. Maar lange dagen op het werk, een urenlange vlucht of een intensieve training hebben hun tol geëist. Dan helpt IV therapie de gevolgen van stress en inspanningen te verminderen.
Je krijgt via een infuus (intraveneus) vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen toegediend die je lichaam hydrateren, je energieniveau verhogen, de kwaliteit van je huid verbeteren en zelfs je immuunsysteem stimuleren. Wij bieden de therapie in vijf verschillende samenstellingen, ieder met een specifiek doel.

Benieuwd wat we kunnen betekenen?

behandelingen

megaboost

Boordevol mineralen, elektrolyten, vitamine B12 en een heleboel andere B vitaminen, vitamine C en andere antioxidanten. Met deze IV–behandeling verhoog je het energieniveau, bestrijd je de gevolgen van stress en ondersteun je het afweersysteem. Het lichaam komt weer in evenwicht.

vitaglow

Vitaglow bevat onder meer een hoge dosis van de belangrijke antioxidanten glutathion (de superantioxidant) en vitamine C. De weldadige mix van voedingsstoffen helpt het lichaam ontgiften en verbetert het aanzien van de huid, het haar en de nagels.

ultraviv

Ultraviv helpt met vitaminen, mineralen, speciale antioxidanten, elektrolyten en medicinale stoffen bij het herstel na onder andere verkoudheid, seizoensgebonden allergieën en griep.

royalflush

Royal flush combineert bestanddelen van de Megaboost, Vitaglow en Ultraviv tot één behandeling die het herstel bevordert, het lichaam ontgift, de vochtbalans optimaliseert, het energieniveau op peil brengt en het welbevinden maximaliseert. Ontstekingen, pijn en misselijkheid kunnen afnemen. Deze luxueuze IV-behandeling geeft het lichaam de essentiële mineralen en vitaminen die het nodig heeft.

hydromax

Hydromax – helpt het lichaam herstellen en de vochtbalans optimaliseren na intensieve lichamelijke inspanning. Deze IV-behandeling kan je ook helpen om je sportieve prestaties te verbeteren door het lichaam te hydrateren en het te voorzien van vitaminen, mineralen, speciale antioxidanten en elektrolyten. Kampt het lichaam door een andere oorzaak met vochtgebrek (bijvoorbeeld door een intensieve blootstelling aan zonlicht), dan kan deze IV-behandeling ook helpen.

extra

Vul snel het vitamine B12-tekort aan of voorzie het lichaam van extra glutathion, met de Reviv™ ‘Boostershots’.

face to face is
always better

Benieuwd hoe een kleine behandeling je veel kan brengen? Tijdens een consult nemen onze specialisten je graag mee in alle opties die aansluiten op je wensen. Zo beslis je weloverwogen.