let’s talk
fat reduction

Een teveel aan vet kan voor veel mensen een bron van onzekerheid zijn. Het kan het zelfvertrouwen een deuk geven en een negatieve invloed hebben op de algemene uitstraling. Bovendien is bijvoorbeeld een onderkin niet zomaar verstopt.

Onze artsen staan klaar om je te ondersteunen. Ze onderzoeken grondig wat de oorzaak is van jouw specifieke zorgen, luisteren aandachtig naar jouw wensen en stellen vervolgens een individueel behandelplan om aan jouw esthetische doelen te voldoen.

Benieuwd wat we kunnen betekenen?

behandelingen

lipolyse

Lipolyse is een geavanceerde medische techniek die gericht is op het behandelen van lokale vetophopingen. Tijdens deze niet-invasieve behandeling wordt desoxycholzuur rechtstreeks in de onderkin geïnjecteerd. Dit natuurlijke zuur, dat van nature in het lichaam voorkomt, heeft de eigenschap vet in water op te lossen. Het breekt de vetcellen in de onderkin af. Vervolgens wordt het vrijgekomen vet via de bloedbaan naar de lever getransporteerd en daar opgelost. Het lichaam voert de vetcellen gedurende twee tot drie weken geleidelijk af, resulterend in een verbeterde contour van uw onderkin. Naast het oplossen van vet heeft een lipolyse behandeling ook een verstrakkend effect op de huid.

onderkin verwijderen

Met onze geavanceerde en moderne technieken biedt een liposuctie- of liposculptuurbehandeling een effectieve en permanente oplossing voor het verwijderen van een onderkin. Onze arts neemt het overtollige vet zorgvuldig weg, en dankzij het liftende effect van de behandeling zal de huid zich aanspannen. Na het verwijderen van de onderkin geniet je van een gestroomlijnde kin met mooie contouren.

face to face is
always better

Benieuwd hoe een kleine behandeling je veel kan brengen? Tijdens een consult nemen onze specialisten je graag mee in alle opties die aansluiten op je wensen. Zo beslis je weloverwogen.