let’s talk
hair removal

Iedereen heeft overal haartjes, maar bij sommige mensen is die haargroei sterker dan gemiddeld. Hormonen kunnen daarvan de oorzaak zijn of het is genetisch bepaald. Haargroei op plekken waar je dat niet wilt en overmatige haargroei op plekken waar dat niet gebruikelijk is, kunnen voor de nodige frustraties zorgen. Dan is het is goed om te weten dat er methodes zijn om langdurig van die haartjes af te komen.

Benieuwd wat we kunnen betekenen?

behandelingen

laserontharing

In onze kliniek maken wij gebruik van twee types laserlicht om de huid definitief te ontharen: de Alexandrite laser en de Nd:YAG laser. Dankzij geavanceerde technologie kunnen we ook een combinatiebehandeling geven voor een optimaal resultaat. De Alexandrite laser is geschikt voor de lichtere huidtinten, terwijl de Nd:YAG-laser ook op een donkere huid toegepast kan worden.

Het laserlicht wordt opgenomen door het pigment in het haar en daar omgezet in warmte. Die warmte vernietigt het haarzakje, waardoor er geen haar meer uit kan groeien. Omdat grijze en lichtblonde haartjes geen of nauwelijks pigment bevatten, kunnen die niet worden verwijderd met lasertherapie.

Alleen de haartjes die zich op het moment van de behandeling in de groeifase bevinden, worden aangepakt. Haartjes die nog gevormd moeten worden, komen op een gegeven moment ook in de groeifase. Een volgende behandeling is dan nodig om ook die haren definitief te verwijderen. Er zijn ongeveer 6 à 10 behandelingen nodig voor 80 procent haarreductie. Daarna heb je misschien nog wel eens een onderhoudsbehandeling nodig om eventuele nieuw gevormde haartjes te verwijderen.

face to face is
always better

Benieuwd hoe een kleine behandeling je veel kan brengen? Tijdens een consult nemen onze specialisten je graag mee in alle opties die aansluiten op je wensen. Zo beslis je weloverwogen.