let’s talk
skin improvement

Ook als je altijd goed voor je lichaam hebt gezorgd, zal je huid op den duur minder stevig en elastisch worden door veroudering. Het kan ook zijn dat de huid opeens ‘putjes’ begint te vertonen – bijvoorbeeld op de buik, bovenbenen of billen. Het is een huidconditie die cellulite, panniculose of sinaasappelhuid wordt genoemd en die niets met veroudering te maken heeft, maar met veranderingen in het onderhuidse bindweefsel. Maar de billen kunnen ook van nature wat plat zijn of ze hebben na een strenge afslankkuur of door veroudering aan volume ingeboet. Wil je je huid in topconditie houden, dan kunnen onze artsen je daarbij helpen. Zij onderzoeken wat de oorzaak is van wat je dwarszit, luisteren naar je wensen en stellen vervolgens een persoonlijk behandelplan op.Benieuwd wat we kunnen betekenen?

behandelingen

lipofilling

Om erg diepe rimpels op te vullen of om een groter gebied, zoals de borsten of billen, meer volume te geven, kan eigen vetweefsel als vulmiddel worden gebruikt. Dat vetweefsel wordt eerst elders op het lichaam middels een liposuctie verwijderd – bijvoorbeeld van de buik of uit de bovenbenen. Lipofilling heeft twee grote voordelen. Ten eerste blijft het resultaat langer behouden. En ten tweede bevat het vetweefsel stamcellen, die een huidverbeterend effect hebben.

Cellfina™

Cellfina™ is de behandeling om cellulite tegen te gaan. Onder lokale verdoving snijdt de arts met een heel klein mesje (dat zo breed is als een injectienaald) het bindweefsel door dat deze huidconditie veroorzaakt. Hiermee verminderen de putjes aanzienlijk en worden ze veel minder zichtbaar.

EMSculpt

Met EmSculpt™ wordt niet de huid zelf behandeld, maar worden de onderliggende spieren aangepakt. Door het volume van de spieren te vergroten wordt de huid vanzelf strakker gespannen. EmSculpt™ werkt op basis van elektromagnetische straling van een hoge frequentie. In 30 minuten zorgt de behandeling voor 20.000 spiercontracties, waardoor het spiervolume toeneemt.

face to face is
always better

Benieuwd hoe een kleine behandeling je veel kan brengen? Tijdens een consult nemen onze specialisten je graag mee in alle opties die aansluiten op je wensen. Zo beslis je weloverwogen.