let’s talk
hair loss

Bij ieder mens vallen gemiddeld zo’n 50 tot 120 haren per dag uit. Niets aan de hand, want er groeien nieuwe haren voor in de plaats. Pas als dat laatste minder of helemaal niet meer gebeurt, is er sprake van haarverlies. Kalende of kale plekken kunnen je zelfvertrouwen een behoorlijke knauw geven. Dan is het goed om te weten dat er behandelingen zijn die het haarverlies tegengaan. Afhankelijk van de oorzaak en jouw specifieke wensen stellen wij een persoonlijk behandelplan op om je je haar én je zelfvertrouwen terug te geven.

Benieuwd wat we kunnen betekenen?

behandelingen

XL Hair™

XL hair is een revolutionaire hairbooster die de haarfollikels lokaal voedt. Het hoofdbestanddeel van het geïnjecteerde middel is hyaluronzuur, dat de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Daarnaast bevat XL Hair™ de vitaminen die nodig zijn voor de haargroei en groeifactoren die de haarfollikels stimuleren. Het resultaat: haarverlies wordt beperkt en de haardos wordt weer dikker.

plaatjesrijk plasma (PRP)

Plaatjesrijk plasma (PRP) is bloedplasma dat zo geprepareerd is dat het een hoge concentratie bloedplaatjes heeft. Die bloedplaatjes dienen normaal gesproken voor bloedstolling en wondgenezing. Maar gebleken is dat ze ook verschillende moleculen uitstoten, waaronder groeifactoren. En die groeifactoren blijken de niet goed functionerende haarzakjes te kunnen repareren.

TrichoTest™

Deze farmacogenetische test geeft inzicht in welke supplementen, haarlotions en medicijnen een positief effect kunnen hebben op de haargroei.

UMA hair regeneration

SEFFIHAIR® is een innovatieve procedure die haarverlies stopt en nieuwe haargroei stimuleert. Deze behandeling omvat het oogsten van eigen vetweefsel door middel van een minimaal invasieve procedure. Het weefsel wordt na bewerking geïnjecteerd in de hoofdhuid, om de haargroei te bevorderen.

UMA hair regeneration +

SEFFIHAIR® is een innovatieve procedure die haarverlies stopt en nieuwe haargroei stimuleert. Deze behandeling omvat het oogsten van eigen vetweefsel door middel van een minimaal invasieve procedure. Het weefsel wordt na bewerking geïnjecteerd in de hoofdhuid, om de haargroei te bevorderen. SEFFIHAIR® in combinatie met plaatjesrijk plasma (PRP) stimuleert de haarregeneratie extra. Plaatjesrijk plasma (PRP) is bloedplasma dat zo geprepareerd is dat het een hoge concentratie bloedplaatjes heeft. Die bloedplaatjes helpen normaal gesproken bij bloedstolling en wondgenezing. Maar gebleken is dat ze ook verschillende moleculen uitstoten, waaronder groeifactoren. En die groeifactoren blijken de niet goed functionerende haarzakjes te kunnen herstellen.

face to face is
always better

Benieuwd hoe een kleine behandeling je veel kan brengen? Tijdens een consult nemen onze specialisten je graag mee in alle opties die aansluiten op je wensen. Zo beslis je weloverwogen.