let’s talk
surgical procedures

Als we ouder worden, verliest de huid stevigheid en elasticiteit wat leidt tot volumeverlies en een verandering in de gezichtscontouren. De stand van de wenkbrauwen kan ook beïnvloed worden door deze processen, waardoor de uitdrukking nog meer verandert. Tijdens een consultatie onderzoekt de arts of er sprake is van overtollige huid of verzakt vetweefsel. Hierna wordt er met je besproken welke chirurgische ingreep het voor jou beoogde resultaat geeft.

Benieuwd wat we kunnen betekenen?

behandelingen

chirurgische oorlelcorrectie

Een oorlelcorrectie bestaat uit het inkorten van een oorlel of het herstellen van een uitgescheurde oorlel. In het geval van een volledig gescheurd gaatje wordt er met een kleine insnijding overtollig weefsel verwijderd en worden de uiteinden zorgvuldig gehecht met fijne hechtingen.

bovenooglidcorrectie

De bovenooglidcorrectie is een chirurgische ingreep waarmee de overtollige huid van de bovenoogleden en eventueel een teveel aan vetweefsel worden verwijderd. Zo ontstaat er weer een frisse, open blik. Het litteken komt vrijwel geheel in de plooi van het bovenooglid te liggen, waardoor het niet of nauwelijks opvalt.

onderooglidcorrectie

Bij een onderooglidcorrectie wordt een sneetje gemaakt net onder de wimpers van de onderoogleden. Dan verwijderen we de overtollige huid én het vetweefsel die wallen veroorzaken. Tenslotte wordt de huid richting de slapen strakgetrokken en gehecht. De littekens genezen meestal heel fraai.

face to face is
always better

Benieuwd hoe een kleine behandeling je veel kan brengen? Tijdens een consult nemen onze specialisten je graag mee in alle opties die aansluiten op je wensen. Zo beslis je weloverwogen.