let’s talk
acne

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem dat aanzienlijke impact kan hebben op het welzijn. Onze huidtherapeut begrijpt dit en behandelt acne met grote zorgvuldigheid. Een belangrijke eerste stap in de aanpak van acne is het samenstellen van een goede huidverzorgingsroutine. Deze routine kan al snel voor zichtbare verbeteringen zorgen.

Benieuwd wat we kunnen betekenen?

behandelingen

microdermabrasie

Microdermabrasie is een exfoliërende behandeling. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid aangespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en beschadigen de huid niet. Het resultaat: de teint verbetert, de poriën worden kleiner en de regeneratie van de huid wordt gestimuleerd.

fruitzuurpeelings

Bij fruitzuurpeelings worden op de huid verschillende zuren aangebracht, die de dode huidcellen losweken. Dat zorgt voor een frisse teint en een verbeterde huidstructuur. Ook reguleert deze peeling de talgproductie, zodat de huid minder snel vet wordt.

TCA peeling

De TCA peeling kan helpen ontstekingen te verminderen en zorgt voor een nieuwe, egale huidlaag. Bij deze peeling wordt TCA vloeistof op de huid aangebracht die de celdeling doet versnellen. De opperhuid vernieuwt zich daardoor in verhoogd tempo. In sommige gevallen kan de dermatoloog ook nog geneesmiddelen voorschrijven om de acne te behandelen.

microneedling

Wanneer er bijna geen actieve ontstekingen meer zijn, kan de huid gebaat zijn bij microneedling. SkinPen microneedling is FDA-goedgekeurd. Tijdens een microneedling behandeling glijden er hele kleine, vibrerende naaldjes over de huid die de fibroblasten stimuleren om meer collageen aan te gaan maken. Deze behandeling helpt de huid te herstructureren, waardoor littekens, restacne en pigmentvlekken kunnen vervagen.

face to face is
always better

Benieuwd hoe een kleine behandeling je veel kan brengen? Tijdens een consult nemen onze specialisten je graag mee in alle opties die aansluiten op je wensen. Zo beslis je weloverwogen.