let’s talk
medical
weight loss

Overgewicht verhoogt het risico op hart- en vaatziekten, diabetes en gewrichtsklachten. Een gezond gewicht draagt direct bij aan je welzijn, zowel lichamelijk als geestelijk. UMA Clinic gebruikt de nieuwste medicijnen om je te helpen een gezond gewicht te bereiken en te behouden. De behandelaars van UMA maken uitsluitend gebruik van officieel goedgekeurde medicijnen voor gewichtsverlies, zodat mensen met diabetes toegang blijven houden tot hun essentiële medicatie.

Benieuwd wat we kunnen betekenen?

behandelingen

medisch gewichtsverlies

Deze behandeling biedt effectieve ondersteuning bij gewichtsverlies voor degenen die worstelen met overgewicht. Het is bedoeld voor volwassenen met obesitas of overgewicht die ten minste één gerelateerde gezondheidsaandoening hebben, zoals diabetes type 2, hoge bloeddruk of hoog cholesterol. Het medicijn vermindert hongersignalen en helpt zo de calorie-inname te verlagen én stimuleert thermogenese, het proces waarbij calorieën worden verbrand om warmte te genereren.

face to face is
always better

Benieuwd hoe een kleine behandeling je veel kan brengen? Tijdens een consult nemen onze specialisten je graag mee in alle opties die aansluiten op je wensen. Zo beslis je weloverwogen.