everything on under eyelids

Everything you need to know about our treatments, products, risks and aftercare.

Everything on hero image under eyelids 0043 MANON 5613 wrinkles
Treatments needle

under eyelid correction

Wanneer de huid onder het oog slapper wordt en gaat ‘hangen’, gaat dit vaak gepaard met vochtophopingen en een toename van onderhuids vet. We spreken dan van ‘wallen’ onder de ogen. Die geven het gezicht een vermoeide uitstraling en maken dat je er ouder uitziet dan je bent.

Een onderooglidcorrectie (blepharoplastiek) is dan de oplossing. Met deze chirurgische ingreep worden de overtollige huid van de onderoogleden en een eventueel teveel aan vetweefsel verwijderd. Zo ontstaat weer een frisse, open blik. Het littekentje zit bijna helemaal onder de onderste wimpers, waardoor het niet of nauwelijks opvalt.

Soms wordt een onderooglidcorrectie gecombineerd met een correctie van de bovenoogleden. Ook kunnen we de buitenste ooghoeken meteen een lift geven (canthopexie). Heel mooi is het resultaat als tegelijkertijd de diepere structuren van de wang verticaal worden gelift en aan de onderkant van de oogkas worden bevestigd (een midfacelift).

De ingrepen worden uitgevoerd door onze oculoplastisch- en orbitachirurg (een chirurg die is opgeleid in de behandeling van ooglid- en oogkasafwijkingen).

${ treatmentList.treatmentList.title }

${ table.key }
${ table.value }
0058 JESS 2009 eye