everything on fillers

Everything you need to know about our treatments, products, risks and aftercare.

Everything on hero image fillers 0014 LAUREN 2260 lips 600px
Treatments needle

introduction

hyaluronzuurfillers

Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor; het is bijvoorbeeld een belangrijk bestanddeel van de gewrichten, de huid en het onderhuidse bindweefsel. Een van de eigenschappen van het stofje is dat het vocht aan zich kan binden. Daarmee zorgt het voor volume en hydratatie.
Als we ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in ons lichaam af. De huid wordt droger en minder elastisch. Een hyaluronzuurfiller is dan ideaal om de huid volume te geven, waardoor ook rimpels zullen vervagen. Een voordeel van een hyaluronzuurfiller is dat het de neiging heeft om uit te zetten en dus nog in volume toe kan nemen. Bovendien trekt hyaluronzuur extra watermoleculen aan, zodat het volume langer gehandhaafd blijft.

Wij gebruiken deze filler in meerdere samenstellingen: van heel dun tot stevig . De dunne samenstelling is geschikt om fijne rimpeltjes op te vullen omdat deze oppervlakkig geïnjecteerd kan worden, terwijl de dikkere samenstelling – die dieper ingebracht kan worden – beter is om een groter gebied meer volume te geven of om weefsel te liften. Hoe dieper deze filler wordt ingebracht, hoe beter en hoe langduriger het resultaat.

radiesse™ fillers

Radiesse™ is ook een filler, maar wel een met een bijzondere werking. In de injecteerbare gel zit calcium-hydroxylapatiet, een stofje dat de collageenproductie in de huid stimuleert. Dat betekent dat Radiesse™ niet alleen direct volume geeft, maar dat in de maanden na de behandeling het huidvolume op een natuurlijke manier blijft toenemen en rimpeltjes verder vervagen of verdwijnen. Terwijl de gel langzaam oplost, nemen de collageenvezels van het onderhuidse bindweefsel toe en dat garandeert een langdurig resultaat. Radiesse™ wordt dus niet alleen gebruikt voor het creëren van volume, maar ook om de huidkwaliteit te verbeteren.

${ treatmentList.treatmentList.title }

${ table.key }
${ table.value }
0001 LAUREN 1774 lips