everything on cellfina

Everything you need to know about our treatments, products, risks and aftercare.

Everything on hero image cellfina 0030 LAUREN 2555 muscle hair
Treatments needle

cellfina™

Als de huid van de billen of bovenbenen putjes vertoont, is er sprake van cellulite, een huidconditie die ook wel panniculose of sinaasappelhuid wordt genoemd.

Cellulite wordt veroorzaakt door veranderingen in het onderhuidse bindweefsel. De structuur daarvan kun je je voorstellen als een soort netje, gevormd door bindweefselstrengen. Daaronder bevindt zich het vetweefsel. Als het netje te strak komt te staan, zal het vetweefsel op sommige plekken door het netje puilen. Dat zien we als ‘bobbels’. Tegelijk trekken de bindweefselstrengen de huid naar binnen, waardoor putjes ontstaan. Lang is gedacht dat overgewicht – en dus een teveel aan vetweefsel – cellulite veroorzaakt. Dat klopt niet, want ook slanke mensen kunnen een sinaasappelhuid hebben. Wel is het zo dat overgewicht deze huidconditie kan verergeren.

Cellfina™ is de enige door de Amerikaanse FDA goedgekeurde behandeling voor cellulite. De ingreep pakt dan ook de oorzaak aan en verbetert daarmee het aanzien van de huid enorm. In een klein uurtje ben je van die nare putjes af.

${ treatmentList.treatmentList.title }

${ table.key }
${ table.value }
0034 LAUREN 2339 abs close